2012. december 31., hétfő

A szerelem vak és süket és sőt néha bolond is, de időtlen is, és előbb vagy utóbb betoppan az életedbe.
Mellkasodon a fülem és hallgatom a szíved. Azt a dübörgő kincset, ami itt tart most Téged mellettem.
Akinek csak egyszer is mondták életében: "Aludj a karomban" az ne kérdezze, hogy minek élt a földön!
~ Két kéz adatott nekünk hogy szorítsunk. Két láb hogy járjunk. Két szem hogy lássunk és két fül hogy halljunk. De miért csak egy szív? Azért, mert a másikat egy másik embernek adták - nekünk csak meg kell találnunk ezt a másik embert :)
Egy nap találkozni fogsz egy sráccal, aki tudni fogja, hogyan eszel, hogyan iszol, hogyan táncolsz, ismerni fogja az illatodat. Tudni fogja milyen az arcod a smink alatt, mennyire szereted a csokit, hogy milyen bolond tudsz néha lenni, hogy néhány tv műsor mennyire boldoggá tud tenni. Tudni fogja, hogy milyen hisztis tudsz lenni amikor fáradt vagy, hogy azt gondolod, hogy milyen rosszul nézel ki a Facebook képeiden. Mindent tudni fog rólad. És tudod mi lesz? Szeretni fog téged.
Néha az embernek csak arra van szüksége, hogy valaki mélyen belelásson és felszabadítsa a lehetőségeket benne.
Bármennyire is jó barátom vagy, bármennyire is szeretlek, el foglak engedni.Önzőség volna, ha visszahúználak. Ezt teszem mert ez a helyes. Elvárják, hogy helyes döntéseket hozzak, mert valahogy mindig lecsúszok a jó útról. És tudod mit? Van ami számít az életben, ez nekem nagyon is számított. Mert nem érdekel, hogy elhagynak az emberek, de ez más. Rólad nem gondoltam volna. Tudom, hogy nem tehetem azt ami nekem jó, amitől én vagyok boldog. Megszoktam, hogy folynak a könnyeim, már nem fáj. Régóta nem. Ha engem valaki elhagy, örökre tűnjön el. Csak ígérd meg, hogy soha nem felejtesz el, akkor soha nem lesz vége igazán. Most utoljára, elmondom a nagy titkom: a tiltott gyümölcs sokkal édesebb. Ezért esnek folyton bűnbe az emberek. 

2012. december 20., csütörtök

Nincs baj. Az élet ősszel is szép. Egyszerűen csak felébredtem egy reggel, belenéztem a tükörbe és nem láttam magamat. Vissza nézett rám egy lány, aki folyton csalódott és csalódást okozott másoknak. Csak néztem, és néztem őt, próbáltam elképzelni a jövőjét. Látni akartam milyen lehet egy boldog kapcsolatban, csak egyetlen mosolyt akartam látni az arcán. De nem láttam semmit, csak egy nagy sötét foltot. Tényleg ez vár rám? Reggelek, amikor nem érzem, hogy mi köt az élethez? Miért fáj, hogy mindenki tovább lép? Talán csak a mai nap. Felnőttünk. Minden egyes nappal távolabb kerülök tőled, és egyre biztosabban tudom, hogy nem fogsz visszajönni. Néha már görcsösen boldog akarok lenni, mindegy, hogy kivel és mikor. Ezzel meg az a baj, hogy nincs itt senki mert valaki, aki egy kicsit is érdekelt, fejvesztve menekült el. Eltűnt minden amiben hittem, mert a többieket elnyeli a boldogság fullasztó tengere.
Neked mi van a maszk alatt? Az egyik nap, egy kedves barátom ezt kérdezte tőlem, és ez elgondolkodtatott. Ilyen kérdést nem sűrűn kapsz az emberektől, azért mert nekik elég egy sablon. Ismernek téged, de nem tudnak rólad semmit. Ismerik, hogy kik a barátaid, hogy hova jársz iskolába és, hogy melyik fiúval láttak a legutóbb. Nekik ez pont elég. Minden nap ott a lehetőség, hogy valójában megismerjük egymást. Ők nem tudják, hogy mi bánt téged, vagy mivel tudnának mosolyt csalni az arcodra. Nem akarnak beszélgetni veled, mégis mindig megkérdezik, hogy érzed magadat, aztán tovább sétálnak, nem gondolnak rád többet. Szerintem nem jó ez így. Jobban kéne ismernünk azokat az embereket, akik közt élünk. Ha nyíltan fordulnánk a másik ember felé, ha a vonaton nem a táskád utazna melletted, mert nincs kedved senkihez... Változtatni? Senki nem fog, de ez egy lehetőség. Csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Nyújts kezet és legyél jobb ember. 
Talán igaz, amit mondanak. Mindig  lesz egy ember, akin sosem tudod majd igazán túltenni magad. Nem számít, hogy hány jobb emberrel találkoztál, akik jobban bántak veled, és akik jobban szerettek, az agyad hátsó zugában mindig ott lesz az az ember, akit teljesen sosem tudsz elfelejteni. ‎
Pontosan most a világ tele van olyan emberekkel, mint te. Magányosak. Hiányzik nekik valaki. Szerelmesek valakibe, akibe nem kellene. Olyan titkaik vannak, amiket soha nem hinnél el. Vágyakoznak, álmodoznak, remélnek, és minden alkalommal, amikor kocsival, busszal, vagy vonattal mennek valahova, kinéznek az ablakon és nézik az embereket, miközben azon agyalnak, hogy vajon min mehettek keresztül. Kíváncsiak rá, hogy vannak-e a világon olyan emberek, mint ők. Ők pont olyanok, mint te, és bármit mondhatnál nekik, megértenék. Sosem vagy egyedül.
Amikor legszívesebben meghalnál, csak olvasd el ezt:
A legjobb dolgok a világon
Sokáig aludni. Amikor nincs házi. Az egy percnél is tovább tartó ölelések. Amikor az a különleges valaki megmosolyogtat. Addig nevetni, amíg sírni kezdesz/vagy elkezd fájni a hasad. Ötöst kapni egy olyan dolgozatra, amire nem is készültél. Összecsomagolni a nyaralásra. Amikor valaki azt mondja neked, hogy szép vagy. Amikor végre azt eszed, amire már rég áhítoztál. Felébredni, és rájönni, hogy még órákat aludhatsz. Megtalálni azt a zenét, ami már napok óta megy a fejedben. Amikor ráébredsz, hogy péntek van. Az eső hangjára elaludni. Új barátokat szerezni. Bebizonyítani, hogy egy okos embernek nincs igaza. Győzni egy vitában.
Nem tudsz senkit rákényszeríteni, hogy szeressen, de helyette meg tudod neki mutatni, hogy mit szalaszt el.
Amikor szeretsz valakit, nincs más választásod. A szerelem elveszi az összeset.

2012. december 14., péntek

Szeretni valakit azt jelenti, megtanuljuk a dalt,ami a szívében rejlik,és elénekeljük neki, amikor nem emlékszik rá. 
- Karsay István
Engem is mindig aranyos kedvűnek ismertek, de csak az én jó istenem tudná megmondani, mennyi éjszakai sírásba kerül az,hogy nappal nevessen az ember szeme. 
- Móricz Zsigmond
Miért van az, hogy mindig azt imádjuk, aki hűtlen, aki mást szeret?
Miért van az, hogy szív repesve várjuk, pedig tudjuk, hogy rajtunk csak nevet?
Miért van az, hogy titkon könnyet ejtünk, ha a múlt emléke énekel?
Bár találhat szebbet-jobbat lelkünk, azt az egyet nem felejtjük el.
 
- Reviczky Gábor
Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány.  
- Junkies
Lehet,hogy vannak jó helyek,de én oda megyek ahol jól érzem magam. 
- Sztomy
Nem az a fontos,hogy meddig élünk,
Hogy meddig lobog a vérünk,
Hogy csókot meddig kérünk és adunk,
Hanem az,hogy volt egy napunk,
Amiért érdemes volt élni!
 
- Ady Endre
Igazán attól fáj az ütés, kitől simogatást várnál,
S nem adhatod vissza,mert rögtön belehalnál.
 
- Radnóti Miklós

2012. december 9., vasárnap

Félek, hogy egy napon kisétálsz az életemből és nem hagysz mást nekem, csak óriási ürességet. Félek, hogy nem lesz kihez fordulnom, amikor problémám akad, hogy nem lesz kihez hozzá bújnom, ha félek. Szívem egyszerűen megszakadna, ha abban a tudatban kellene élnem, hogy nem érinthetlek többet. Az amikor hallottam a hangod, megnyugvást jelentett számomra. Mellkasodon fekve éreztem az illat, hallottam a szíved dobbanását annál nagyon csodát azelőtt sohasem éltem át. Nincs még egy olyan ember, akire ennyire nagy szükségem lenne. Nálad jobban senki sem ismer Úgy vélem, jelenleg nincs nálam boldogabb ember a Földön, és ezt Neked köszönhetem. Egyedül Neked. Nagyon Szeretlek! 
forrás: http://annaidezetei.blogspot.hu/
Gondolkozz el rajta, mikor azt hiszed, csak Téged bánt az Élet...
Nézz körül a világban.. láthatod az embereket, akik az utcán élnek
Ha azt hiszed, hogy csak neked fáj, mikor kit szeretsz mással látod
Nézz meg egy vakot... ki soha nem láthatja meg a napvilágot
Ha azt hiszed ver a sors, mikor az emberek rosszat kiabálnak Rád
Nézz meg egy süketet, ki soha nem hallhatja az Élet dallamát...
Ha azt hiszed Te vagy az egyetlen, akit akadályok veszik körül...
Nézd azokat, kik nem tudnak járni.. arcukon mégis mosoly derül
Ha azt hiszed rossz helyre születtél, s Téged senki nem szeret
Nézz meg egy árvát... ki könnyes szemmel nézi a szüleidet...
Ha azt hiszed, hogy nem kapsz időt, hogy begyógyuljanak a sebek
Nézd azokat, kik hirtelen hunytak el.. nem ölelhették át szeretteiket
Mielőtt panaszkodnál nyisd ki a szemed, rosszabb is lehetne...
S rájössz, hogy nem sírva kell eltöltened a napot, hanem nevetve.
Köszönd meg, amit a sorstól kaptál... ne háborogj sohasem...
Nem tudhatod, mi lesz holnap... Ez vezessen az Életben!
Egy nap, majd besétál valaki igazán különleges az életedbe, és akkor majd rádöbbensz, hogy miért nem működött eddig soha a dolog mással.
Akármikor, mikor szomorú leszek azért, mert hiányzol, emlékeztetem magam arra hogy mekkora szerencsém van azért, hogy vagy nekem.
Talán csak egy lányt. Talán A lányt. Talán egy barátot. Talán egy régi szerelmet. Talán a múltat. A jelent... Vagy esetleg a jövőt. Esetleg a szerelmet. Talán egy ismerős figurát. Talán a legnagyobb ellenséget. Talán azt, akit csak gyűlölni tudsz. Vagy, akivel a legjobban szórakozol. Talán azt, akit a legjobban szeretsz. Azt, aki fájdalmat okozott neked. Azt, aki mindig melletted van. Azt, aki nem szeretett. Lehet, hogy egy komoly nőt. Vagy csak egy szeleburdi kislányt.
Mindenkinek mást jelentek.
És te is ! :)
Tudom, hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég.
~Soha ne légy szomorú, ha a valóság túl rideg, s ne keseredj el, ha nem találod helyed. A valós élet olyan, mint a csörgedező patak, előfordul néha, hogy nehezebben halad, Ha nem találod céljaid, ne gyötörd magad, idővel minden alakul, mi-e percben csak gondolat. Kérdezhetnéd , miért élünk, de senki sincs ki választ ad. minden napunk küzdelem, mely mindhalálig megmarad. Ha csalódott vagy úgy érzed, hogy minden hullám összecsap, gondolj bele, mennyi ember vállalná sorsodat. Mindig csak a jóra figyelj, s hibáidat elfeledd, ha önmagad elfogadod, könnyebb lesz életed. Mindig csak a mának élj, s az örök szabályt ne feledd: A holnap mindig tiszta, mivel nem szennyezi semmi tett!~

2012. december 3., hétfő

Amikor az ember találkozik azzal, akinek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem.
Attól fél, hogy elhagyom őt. Persze honnan tudhatná, hogy elképzelni sem tudom az életemet nélküle?
A szerelem olyan,mint a vonat. Megáll egy pillanatra,majd sebesen száguld tovább. És csak az veszi észre,hogy megállt aki vár a vonatra. Felszáll,utazik egy darabig,majd jön az ellenőr és,ha nincs jegye leszállítják a vonatról. És a vonat tovább áll. Hogy érthető legyek,az utas az áldozat,a vonat a jövő szerelme, az ellenőr az élet,és a jegy pedig az igaz szerelem. Tanulsága az,hogy jól gondold meg melyik vonatra szállsz fel és mindig legyen jegyed és mindig tudd,hogy hol kell leszállni.
Nem vártam rád,és nem kértem,hogy gyere. Te magadtól jöttél,és zárkóztál be a szívembe.♥
Tudod... mikor a verset írod,azt valakinek mondani akarod. Nem azt akarod,hogy közvetlen ő megtalálja az "üzenetet",de valahogy a keze közé kerüljön,és átérezze szíved minden érzését és gondolatát.
Egyszer az életben történt valami velem. A legédesebb dolog, ami csak történhetett volna. A fantáziálásom, az álmom vált valóra. Ez volt az a nap, mikor találkoztunk.
Szerelmed meghozta szívembe a tavaszt.
Vedd észre, hogy szeretlek te paraszt!

2012. december 1., szombat

"Szeretlek" azt jelenti, hogy elfogadlak annak az embernek, aki valójában vagy, és nem nem akarlak valaki mássá változtatni. Nem várok el tőled tökéletességet, ahogy te se tőlem. Azt jelenti, hogy szeretni foglak, és melletted fogok állni a legrosszabb időkben is. Szeretni téged, amikor nincs jó hangulatod, vagy túl fáradt vagy, hogy olyan dolgokat csinálj, amit én szeretnék. Szeretni téged, amikor padlón vagy, nem csak akkor, amikor jó veled lenni. "Szeretlek" azt jelenti, hogy tudom a legmélyebb titkaidat, és nem ítéllek el
ezek miatt, csak azt kérem cserébe, hogy te se ítélj el az enyémek miatt. Azt jelenti, hogy érdekel annyira, hogy harcoljak azért, ami nekünk volt, és ahhoz eléggé szeretem, hogy ne engedjem el. Azt jelenti, hogy Rád gondolok, Rólad álmodok, folyamatosan akarlak és szükségem van rád, miközben azt remélem, hogy Te is hasonlóképen érzel irántam.. ♥
Egy nap írni fog neked. Rá fogsz ébredni, hogy semmit sem jelent számodra. Ő csak egy srác. Csak egy srác, akire elpazaroltad az idődet, aki miatt jól akartál kinézni, akinek meg akartál felelni. Ő csak egy újabb rossz emlék. Eszedbe fog jutni, hogy mennyire kedveled, és mennyire hiányzik, de ezzel együtt mennyire utálod. És ahelyett, hogy újra izgatott lennél egy ilyen kis üzenet miatt, ami neked a világot jelenti, de neki semmit, csak menj a törlésre és folytasd az életed. Nem érdemli meg. 
Ha nem tudsz dönteni, dobj fel egy érmét! Amint a levegőbe repül, rögtön rájössz, melyik oldalnak szurkolsz!
Amikor fel akarod adni... Képzeld el, hogy hol lehetnél 3 hónap múlva, ha nem tennéd.
... még mindig fel akarod adni?
Amikor szeretsz valakit, nincs más választásod. A szerelem elveszi az összeset.
Szeretnék visszamenni az időben, kezet fogni azzal az emberrel aki valaha voltál, aztán megfordulni, és elsétálni a magasba emelt középső ujjammal, ami annak szól, aki most vagy.
- Mit keres?
- Egy életen át tartó pillanatot.